Beste expert in kantorenbouw,

Hoe kunnen en moeten we het anders en beter aanpakken na Covid-19?

Wat ziet u als de grootste uitdagingen voor onze kantoorgebouwen?

Zeker nu is het - meer dan ooit - van groot belang om kennis en expertise met elkaar te delen. Met deze Barometer lanceren we een grootschalig onderzoek bij iedereen die een link heeft met kantorenbouw.

We worden dagelijks gebombardeerd met statistieken over het Covid-19 virus. Overheden, de meesten althans, nemen hun beslissingen op basis van de feiten en cijfers die worden aangeleverd door wetenschappelijke experts. Ook de kantorenmarkt is zwaar getroffen. Dit zal een enorme impact hebben op toekomstige bouwprojecten, zowel op investeringen in nieuwe projecten als op renovatieprojecten. En wat te denken van aanpassingen die we op korte termijn nog moeten doen?
We willen onze business community ondersteunen met nieuwe inzichten door de gecombineerde visies, ervaringen, kennis en expertise van investeerders, gebruikers, architecten, studiebureaus en aannemers te verzamelen, te inventariseren en met u te delen.
U bent belangrijk voor ons. En voor elkaar.

We evolueren onmiskenbaar naar een economie waarin met elkaar delen steeds belangrijker wordt: Together Everybody Achieves More. Samen weten we meer dan één persoon alleen.

We beloven u dat wat u met ons deelt wij ook weer met u zullen delen. U ontvangt een rapport van het onderzoek.
Indien u vragen heeft over dit onderzoek, neem dan contact op met Building Office Buildings via nick.gijbels@buildingofficebuildings.com.
U kan de vragenlijst starten door op > te klikken.
 
  Page 1/9